Region

Svet

Jelena Karleuša pomagala u prikupljanju humanitarne pomoći (Foto)

I Jelena Karleuša pokazala se ovih dana kao veliki humanitarac pa se pridružila skupljanju pomoći ugroženima od poplava koje su zadesile našu zemlju, ali i susednu nam BiH i Hrvatsku.

Jelena Karleuša pomagala u prikupljanju humanitarne pomoći (Foto)



Pop zvezda je tokom vikenda napunila kamion pun hrane, vode i neophodne opreme za bebe kako bi pomogla najugroženijima koji su svedočili najvećoj prirodnoj katastrofi u zemlji u poslednjih 120 godina, a fotografije su objavljene na njenoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

 


Zbog ovog humanog gesta Jelena Karleuša je pridobila veliki broj novih fanova koji su istakli da je ovim "pokazala da je čovek", a nadamo se da će i JK i druge javne ličnosti, kao i do sada, nastaviti pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija.



Osim što je obezbedila kamion hrane, vode i bebi opreme, pevačica ni u nedelju nije sedela skrštenih ruku pa je nekoliko očevidaca javilo da se nalazi na Beogradskom sajmu kako bi pružila pomoć pri punjenju džakova.

"Jelena Karleuša je na Beogradskom sajmu, pomaže sa džakovima! Bravo!", samo je jedan od jučerašnjih tvitova podrške iako se JK ovim povodom nije oglašavala.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Jelena Karleusa

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>