Region

Svet

Ceca Ražnatović: Ja sam dosadna osoba, ne presvlačim se pet puta dnevno i ne kačim slike!

Ceca Ražnatović nakon teške situacije koju je doživela, kada je grupa mladića pretukla njenog sina Veljka, kaže da se nada, kako je loš period iza njih i da će se sad stvari brzo vratiti na svoje mesto. Pevačica sebe smatra veoma dosadnom osobom, jer se kako i sama kaže, ne presvlači po ceo dan i ne kači slike na društvene mreže.

Ceca Ražnatović: Ja sam dosadna osoba, ne presvlačim se pet puta dnevno i ne kačim slike!



Ceca Ražnatović i Aca Lukas nakon 14 godina konačno snimili duet!
Pevačica Ceca Ražnatović, nedavno je doživela veliku neprijatnost, kada je grupa mladića ispred njene kuće na Dedinju, pretukla Veljka koji je u tom momentu pratio drugare. Pevačica se nada da je taj ruan period daleko iza njih i da neće više biti zastupljeni u medijima toliko.

"Nikome nije prijatno i mislim da to nikome neće doneti dobro, zato želimo samo da zaboravimo. Ovih dana nisam silazila sa naslovnih strana, ali samo želim sve da zaboravim", kaže Ceca, kojoj je pomalo čudno što je Veljko u nekoliko dana čak tri puta napadnut ispred kuće.

Takođe, Ceca je napitanje voditelja Exkluziva kakva je osoba, u šaljivom maniru odgovorila da je jako dosadna:

"Ja se ne presvlačim pet puta dnevno i nekačim slike, ne skitam, ne izlazim, nemam Fejsbuk stranicu, ni instagram zato sam i dosadna", rekla je pevačica i dodala da nema ništa protiv ljudi koji se slikaju konstantno i kače svoje fotografije po društvenim mrežama, ali da ona jednostavno nije takav tip.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot/Prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>