Region

Svet

Zvezde Granda 2014: Sanja Kužet zbog teške bolesti više nije voditeljka!

Voditeljka takmičenja "Zvezde Granda" koje je jedno od najpopularnijih u našoj zemlji Sanja Kužet više neće voditi ovu emisiju, kao ni autorski projekat "Halo, halo" sa "Grand kanala", a dok čeka nalaze lekara koji sumnjaju na razarajući virus, zameniće je voditeljka Dragana Katić.

Zvezde Granda 2014: Sanja Kužet zbog teške bolesti više nije voditeljka!



Zvezde Granda 2014: U baražu vraćeno tri kandidata, poznati svi finalisti!
"Sanja ovih dana bije pravu bitku sa bolešću koja ju je uplašila, zbog čega se podvrgla detaljnim medicinskim analizama. Ona je u strahu jer lekari još uvek ne mogu da uspostave tačnu dijagnozu, ali sumnjaju da je njen organizam napao neki virus koji može da ošteti vitalne organe. Ona je u poslednje vreme osećala tegobe u vidu gušenja, nervoze i uzemirenosti, što je smatrala posledicom napornog rada i stresa, zbog čega su lekari u početku sumnjali da ima problem sa štitastom žlezdom", priča dobro obavešten izvor za "Alo!".

Zvezde Granda 2014: Saša Popović - Takmičenje nije namešteno!
Ni Sanja nije krila da se oseća loše. "Nisam baš najbolje, na lekovima sam i čekam rezultate. Upravo sam kod lekara i nadam se da nije ništa ozbiljno, ali ću detaljnije o svemu pričati kada se sve završi i kada budem znala o čemu se radi. Još uvek ne znam kada ću se vratiti na male ekrane. O svemu tome ću razgovarati sa Sašom Popovićem i dogovorićemo se šta ćemo jer u ovom trenutku zbog zdravstvenih problema ne mogu da stanem pred kameru", rekla je prilično uzmenirena Sanja, koju će do daljeg zameniti voditljka "Grand šoua" Dragana Katić.

U PR službi "Granda" kažu da očekuju Sanjin brz opravak. "Sanja Kužet zbog prehlade ove nedelje neće voditi Zvezde Granda i emisiju "Halo, halo", koja se emituje na "Grand" televiziji", istakli su u pres službi "Granda".

Autor: M.P.
Izvor: Alo.rs
Foto: Mitar Mitrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>