Region

Svet

Romana Panić u vezi sa deset godina mlađim fudbalerom!

Romana Panić nakon raskida veze sa Fotosom Pitađisom, nikada nije javno govorila o svom emostivnom statusu, proteklog vikenda pevačica se pojavila u društvu fudbalera Zorana Šupića, sa kojim je od nedavno u romasi.

Romana Panić u vezi sa deset godina mlađim fudbalerom!



Romana Panić: Nisam se operisala, ali to ne znači da neću nikad!
Romana Panić  već desetak dana uživa u ljubavnoj vezi sa sportistom koji je znatno mlađi od nje, ali to njima ne predstavlja problem. Pevačica otkada je raskinula sa Fotosom nije imala sreće u ljubavi i sama je, ali posle duge pauze pažnju joj je privukao fudbaler Zoran Šupić, koji joj se udvarao baš dugo. Njih je upoznao zajednički prijatelj i Zoran se baš trudio oko nje, prenosi Alo.rs.

"Nekih deset dana su zajedno, uživaju i ona je jako srećna posle dužeg perioda. Pored njega se oseća posebno, stalno se šali da ima leptiriće koje ne može da kontroliše. Šupić je od nje mlađi deset godina, ali se ta razlika ne primećuje.  On ne želi da se eksponira javno i Romana to poštuje", izjavio je za Alo.rs izvor blizak pevačici. U sredu uveče su izašli sa društvom u provod i svako ko ih je video, nije mogao da ne primeti koliko on vodi računa o njoj. Sve vreme su bili nasmejani, malo-malo, pa se poljube, a Zoran joj je čak poklonio i ružu, što je njoj baš značilo", dodao je izvor.

Romana Panić takođe je potvrdila ove navode izvora i dodaje da je jako zaljubljena:" Istina je da smo Zoran i ja nekih deset dana zajedno. Jesam zaljubljena i prija mi njegova pažnja, ali ne bih mnogo o toj temi za sada pričala", rekla je kratko Romana Panić.

Autor: J.B.
Foto: Petar Marković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>