Region

Svet

Adil Maksutović: Džej Ramadanovski u moju karijeru nije uložio ni dinar!

Adil Maksutović gostovao je sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom otkrio razloke rastanka sa suprugom Anom. Pevač se tokom večeri zahvalio i Džeju Ramadanovskom na lepim rečima koje mu je uputio, i dodao da on nikada ni dinar nije uložio u njegovu karijeru.

Adil Maksutović: Džej Ramadanovski u moju karijeru nije uložio ni dinar!



Adilova ispovest nakon Pinkovog Festivala: Dragi moji, beskrajno vam hvala!
Gostujući sinoć u emisiji "Amidži šou", Adil Maksutović je tokom večeri u kojoj su voditelj i pojedini gosti proslavljali slavu "Đurđrvdan" otkrio razloge rastanka sa svojom suprugom Anom i dodao da njen otac, Džej Ramadanovski, nikada ni dinara nije uložio u njegovu karijeru.

"Ja nikada nisam želeo da pričam u privatnom životu. Novinari su od mene napravili državnog neprijatelja i od obične verbalne porodične svađe napravili haos. Ništa se nije desilo, jer da jeste, to bi bilo na vestima i u ozbiljnim novinama, na hronici, a ne na zabavi. To što su mi uradili je tragikomično. Mogao sam da kažem da nije istina, ali nisam. Mogao sam samo da zamolim Anu da gostujemo u emisiji "Narod pita", ali ona nije želela. Hteo sam da je ljudi vide. Donekle je krivim jer je mogla da mi izađe u susret. Mi smo sad u korektnim odnosima zbog detea. To je žena koju sam voleo 8 godina i ne možete da je iščupate iz srca preko noći", rekao je Adil i dodao da se sa Džejom nije čuo otkako je krenula ceo taj medijski linč na njega.

"Bio sam kod njegovih drugova, u kafiću gde izlazi, ali nikako nisam mogao da ga nađem, hteo sam da ga pitam da li je to njegovo maslo ili su opet novinari nešto izmislili. On uopšte nije ništa rekao ni meni ni mojim roditeljima koje poznaje više od 20 godina", kaže Adil i dodaje da su imali lep odnos, ali na distanci, jer on nije želeo da Džej utiče na njegov posao, ako i obrnuto.

"Zahvaljujem se Džeju na svakoj lepoj rečenici koju je rekao o meni. Čuo sam po gradu se pričalo da je Džej mene napravio, ali moram da kažem da on ni jedan dinar nije uložio u mene, niti je okrenuo neki broj umesto mene, niti je izabrao neku pesmu... Mislim da je moja prekretnica bila Farma", kaže Adil.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Adil Maksutović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>