Region

Svet

Slavica Ćukteraš progovorila o raskidu sa Vladom Avramovim!

Slavica Ćukteraš teško podnosi raskid veridbe sa Vladom Avramovom, golmanom italijanskog Kaljarija. Naime, ona je pre nekoliko dana napustila njihov zajednički stan u Italiji u kojem su živeli poslednjih meseci i vratila se u rodni Šabac u porodični dom.

Slavica Ćukteraš progovorila o raskidu sa Vladom Avramovim!



Kraj ljubavi: Slavica Ćukteraš raskinula sa Vladom Avramovim!
Prema rečima izvora, dojučerašnji partneri rastali su se bez teških reči i svađe, a pevačica je posle dužeg razmišljanja odlučila da je najbolje da svako nastavi svojim putem.

"Slavica Ćukteraš je samo jednog jutra saopštila Vladi da je najbolje da se raziđu na vreme jer je njihova veza već upala u krizu. Ona je zbog stalnih nastupa često bila na relaciji Srbija-Italija, što je za nju predstavljalo veliki napor. Tog dana je smogla snage, spakovala kofere i vratila se kući", kaže izvor blizak pevačici.

Slavica je prvi put nakon raskida progovorila za Alo.rs i otkrila da je na vezu sa Vladom stavila tačku, kao i da svoj život nastavlja u Srbiji: "Istina je da smo se Vlada i ja razišli kao prijatelji, bez teških reči, i to je sve što ću tim povodom reći. Stavila sam tačku na tu priču. Sada sam posvećena svojoj karijeri i nastupima, kojih, hvala bogu, imam sve više. Pre dva dana sam se čula sa Tanjom Savić, koja je doputovala iz Australije i u toku sledeće nedelje snimićemo duet koji ćemo predstaviti publici, a koji će biti hit i pravi iznenađenje za sve ljubitelje naše pesme. Dakle, život se nastavlja", rekla je Slavica Ćukteraševa.

Podsećanja radi, Slavica je vezu za Avramovom započela u avgustu 2013, samo mesec dana po raskidu petogodišnje veze sa Stefanom Tanaskovićem. Posle 15 dana strasne romanse, njih dvoje su se verili i zakazali svadbu, posle čega je pevačica započela život na relaciji Italija-Srbija. Da je sve delovalo ozbiljno, govori i podatak da se atraktivna Šapčanka krstila u Beogradu zbog crkvenog venčanja koje je bilo planirano za ovo leto.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Twitter/Cukteras Slavica

Viber

Izvor: Svet Plus


>