Region

Svet

PREMIJERA! Boban Rajović - Baraba, pogledajte novi spot opasnog momka! (Foto+Video)

Boban Rajović premijerno je večeras predstavio spot za pesmu Baraba sa kojom se publici predstavio pre skoro godinu dana, a čiji su autori Stefan Đurić Rasta i Slobodan Veljković Coby.

PREMIJERA! Boban Rajović - Baraba, pogledajte novi spot opasnog momka! (Foto+Video)



U novom spotu Bobana Rajovića opasni momci sa londonskih ulica! (Foto)
Boban Rajović večeras je svoje verne fanove obradovao dugo najavljivanim spotom za pesmu Baraba, a prve impresije pevač o ekranizaciji pesme, pevač je podelio i sa nama:

''Iskreno, već sam bio i odustao od ideje da snimam spot za pesmu Baraba jer trenutno radim na dve nove pesme i dva spota ali kad sam pročitao scenario jednostavno nisam mogao da odolim. Kompletna priča odvija se u Londonu, a sve se u potpunosti uklapa u tematiku pesme tako da verujem da će se ljudima svideti'', kaže Rajović.



Spot je sniman u Londonu a za kompletnu priču zaslužna je vrhunska ekipa  ''LV produkcije'' na čelu sa Lazarom Vukovićem, dok se u spotu  pojavljuju i ''opasni momci'' sa londonskih ulica kao i nekoliko londonskih policajaca.



Inače, Rajović je u spotu predstavljen kao kriminalac, član balkanske auto mafije za kojim je raspisana međunarodna poternica. On se u kasne noćne sate, dok njegova ''djevojka'' spava iskrada iz kuće kako bi obezbedio tražene automobile za svoje ''klijente''

Na kraju mu britanska policija postavlja zamku i on biva uhapšen. Kako se Rajović snašao u ulozi ''barabe'' pogledajte:



Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>