Region

Svet

Mina Kostić rasplakala Marinu Tadić usred emisije!

Mina Kostić uspela je da svoju mlađu koleginicu Marinu Tadić, rasplače tokom zajedničkog gostovanja u jednoj emisiji, kada je svojim, kako ona kaže vidovnjačkim sposobnostima, otkrila da će se mlada pevačica uskoro ostvariti u ulozi majke.

Mina Kostić rasplakala Marinu Tadić usred emisije!



Mina Kostić u šoku: Neko pokušava da mi uništi karijeru!
Mina Kostić i Marina Tadić, zajedno su gostovale na televizi "Hepi" u emisiji Snaga oktana, a starija koleginica otkrila je da ima vidovnjačke sposobnosti, pa je svojoj mlađoj koleginici rekla da će se uskoro ostvariti u ulozi majke, što je Marinu dovelo do suza.

Razgovarajući o svojim karijerama, Marina Tadić je otkriva da joj jako nedostaje, kada posle nastupa dođe kući, a nema sa kim podeli sreću ili tugu: "Jako je teško, kada u životu, postignete neki uspeh, a nemate sa kim da ga podelite, već se vratite u prazan stan", rekla je setno pevačica, tada se Mina nadovezala na njenu konstataciju i dodala, kako vidi da će se ona uskoro udati i ostvariti u ulozi majke.

"U ovoj godini će da postane mama, dobiće bebu, tako da će morati sebi da priušti neki veći i konforniji auto", zaključila je Mina Kostić.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube, Facebook/Marina Tadic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>