Region

Svet

Mira Škorić: Iza mene nikad nije stajao sponzor, karijeru sam gradila hitovima!

Mira Škoric za sebe kaže da je oduvek bila iskrena osoba, kao i da joj veoma drago što nikad iza nje nije stajao sponzor, a da je muzičku karijeru izgradila sama, tako što je nizala hitove.

Mira Škorić: Iza mene nikad nije stajao sponzor, karijeru sam gradila hitovima!



Mira Škorić oduševila Arape, pa dobila primamljive poslovne ponude! (Foto)
Folk zvezda Mira Škorić kaže za sebe da je oduvek znala da će da se bavi muzikom, a za početak muzičke karijere kaže da je zapravo i bio dan kada se rodila.

"Oduvek sam znala da je muzika moj poriv, iako sam kao dete menjala želje da postenem pevačica ili glumica. Tata se kao svirač bavio muzikom, pa sam talenat nasledila od njega. U dubini duše želela sam sve ono što je 1986. godine počelo da mi se ostvaruje kao pevaču amateru", kaže Mira.

"Ponosna sam na to što iza mene nikada nije stajao neki sponzor ili političar, za razliku od pojedinih mojih koleginica. Plivala sam sama u tom moru punom ajkula. Trudila sam se da radim pošteno i da nemam mrlje u karijeri, iako je to možda pogrešan put. Imala sam uspone i padove, ali nikada nisam dozvolila da mi neko naređuje šta ću da radim, preteći da ću biti zabranjena na nekoj televiziji. Karijeru sam gradila hitovima, a ne poziranjem na splavovima, revijama nepoznatih kreatora i izlascima na fensi mesta da bih bila viđena", dodala je ona.

Za sebe kaže da je uvek bila iskrena. "Nisam mogla da foliram i navučem lažni osmeh kako bih pevala kada mi se to nije radilo. Bilo mi je teško i povukla sam se od svega i svih dok sve to ne reši. Tada sam shvatila ko su mi pravi prijatelji i da mi je porodica najveći oslonac jer, kada su ružne životne situacije u pitanju, malo je onih koji vam se nađu. Zato je bitno da smo mi živi i zdravi, a život je jedan veliki šou biznis", rekla je pevačica.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Vesna Lalić

Viber

Izvor: Svet Plus


>