Region

Svet

Novak Đoković postaje tata! Jelena i ja ćemo uskoro biti roditelji! (Foto)

Naš najbolji teniser Novak Đoković postaće tata, a radosnu vest da je njegova verenica Jelena Ristić u drugom stanju, podelio je zajedno sa svojim obožavaocima putem društvenih mreža Fejsbuk i Tviter.

Novak Đoković postaje tata! Jelena i ja ćemo uskoro biti roditelji! (Foto)



Novak Đoković na kraćoj pauzi zbog povrede: Biću spreman za Madrid 5. maja
Novak Đoković je presrećan što će po prvi put postati otac, a radosnu vest da je njegova izabranica Jelena Ristić s kojom trenutno odmara u Atini trudna, podelio je putem društvene mreže Fejsbuk i Tviter. Svojim mnogobrojnim fanovima obratio se objavivši status u kom je ponosno napisao da će on i njegova lepša polovina uskoro dobiti novog člana porodice.

"Dragi moji prijatelji! Sa mnom ste proživeli mnoge lepe i teške trenutke u karijeri. Ne mogu biti srećniji čovek jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio da radosno sa svojom Jelenom očekujem novog člana porodice  Jelena je trudna :-)", napisao je Nole na svojoj stranici.

 


Novak Đoković ispunio je sve svoje dečačke snove; osvojio je Vimbldon, postao je prvi teniser sveta, dočekalo ga je preko sto hiljada ljudi u njegovom rodnom gradu, a sada kao kruna svega što je dosad postigao dolazi i ona najlepša i najslađa uloga oca i čini se njegova najveća životna pobeda.
 
Ovim putem, portal Svet Plus čestita budućim roditeljima!

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Novak Djokovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>