Region

Svet

Nakon X Factora Adria prešla u šnajderke, Katarina Manojlović napustila grupu 4U!

Katarina Manojlović, koja je u X Factoru Adria bila jedna od članica grupe 4U, odlučila je da napusti muzičku karijeru i posveti se šivenju. Mlada zvezda kaže, da se jako razočarala u estradu i smatra da za nju na našoj sceni nema mesta.

Nakon X Factora Adria prešla u šnajderke, Katarina Manojlović napustila grupu 4U!



X Factor Adria: Grupa Kristine Kovač 4U pred raspadom? (Video)
Katarina Manojlović nakon X Factora definitivno je odustala od muzičke karijere, jer se kako i sama kaže razočarala u domaću estradu i smatra da za nju nema mesta, pa je rešila da se potpuno posveti šivenju.

"Nikada se više neću baviti pevanjem! Shvatila sam u „X faktoru“ da to nije za mene i da je težak put do uspeha. Kažu da treba ići preko trnja do zvezda, ali nisam ja za to",  kaže Katarina i dodaje da ne postoji poseban razlog za odustajanje.

"Jednostavno, nisam se uklopila. Nije mi prijala ta tenzija. Jesam umetnička duša, ali to ću iskoristiti na drugi način. Pevanje je za mene prošlost, upisaću kurs šivenja. Oduvek sam volela krpice, da šijem i kombinujem garderobu. Mislim da je to pravi put za mene. Ako ništa drugo, bar ću ispeći zanat, i onda za mene nema brige. Sa zanatom u rukama, imaću i siguran posao ", zaključila je bivša učesnica X Factora koja uporedo radi kao promoterka jednog kozmetičkog brenda:
 
"Kada me vide kao promotera, čude se i ništa im nije jasno, ali ne znam zašto. Naravno da ću raditi i zarađivati, sigurno neću sedeti kod kuće i čekati da mi prilika padne s neba. Nije sramota raditi", poručila je Katarina.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Katarina Manojlovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>