Region

Svet

Dragana Mirković se posle pet godina vratila na Pink televiziju! (Video)

Dragana Mirković posle punih pet godina ponovo će se pojaviti na televiziji Pink, a svoj veliki povratak na ružičastu televiziju pevačica će imati u emisiji Bravo šou koja će naredne nedelje početi sa emitovanjem.

Dragana Mirković se posle pet godina vratila na Pink televiziju! (Video)



Dragani Mirković nestao prsten vredan 5.000 evra!
Željko Mitrovići i Draganin suprug Toni Bijelić  izgladili su sve nesporazume, nakon poslovnog sukoba koji je nastao pre nekoliko godina. Sada, kada Mitrović sprema svoj šou, a Dragana sprema svoj povratnički koncert u Areni, oni su se udružili kako bi gledaoci najviše bili na dobitku.

U prvoj emisiji Dragana će nas podsetiti na šest svojih hitova još od vremena "Južnog vetra“ pa do danas. Ceca će pevati svoje nove hitove, dok ćemo se starijih podsetiti i kod drugih izvođača, prenosi Pulsonline.rs.

"Cilj nam je da sve pesme koje se pevaju budu jako poznate gledaocima. U pitanju su ili trenutno veliki hitovi ili stari hitovi između kojih će se naći zdrav domaći humor u izvedbi velikana našeg glumišta", rekao je Željko Mitrović. Na sceni će se naći 25 članova revijalnog orkestra, 12 balerina i 40 plesača. U pojedinim trenucima na sceni će se nalaziti i preko 100 ljudi.



Autor: J.B.
Foto: Facebook/DRAGANA MIRKOVIC

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>