Region

Svet

Severina se pohvalila još jednim rođendanskim poklonom i poručila fanovima: Ljubim vas u srca

Osim što su je fanovi iznenadili lepo sklopljenim videom, Severina Vučković pohvalila se još jednim iznenađenjem povodom svog 42. rođendana, koji je juče proslavila u društvu najbližih prijatelja.

Severina se pohvalila još jednim rođendanskim poklonom i poručila fanovima: Ljubim vas u srca



Dirljivo! Severinu prijatelji iznenadili na njen rođendan, pogledajte kako (Video)
Posle lepog gesta koji su joj fanovi priredili poklonivši joj video prepun njenih najdražih trenutaka sa prijateljima i porodicom i potom ga objavili na Fejsbuku, Severina se svima od srca zahvalila putem dirljive poruke i simpatične fotografije na kojoj je u majici sa natpisom "Happy birthday", dok na beloj torti stoji neizostavna kruna, broj 24 i poruka: "Kraljice, sretan rođendan". 

"Uvek kada bih slavila rođendan, nisam mislila koliko imam godina, nego koliko imam prijatelja s kojima ću ga proslaviti. Hvala vam na ovom videu, hvala i svim mojim prijateljima kojih na videu nema... S vama se smejem, s vama tugujem, putujem, od vas učim. Mama mi je dala život, a vi smisao... Sretna sam što vas imam. Hvala i svim mojim obožavateljima na čestitkama putem Facebooka. Ljubim vas u srca", napisala je Severina.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/ Severina Vučković

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>