Region

Svet

Milicu Pavlović stigle godine? Pevačica mora da nosi naočare!

Milica Pavlović u poslednje vreme ima problem sa očnim pritiskom zbog čega je odlučila da poseti oftamologa, koji je mladoj pevačici savetovao da je najbolje da počne da nosi naočare, kako bi na vreme regulisala vid.

Milicu Pavlović stigle godine? Pevačica mora da nosi naočare!



Milica Pavlović zahvalna Acu Pejoviću: Moj kolega je veliki čovek, pomogao je mom dedi!
Milica Pavlović, nedavno je posetila oftamologa zbog sve većeg problema sa očnim pritidkom, a nakon što joj je na licu mesta određena dioptrija, pevačica je birala ram za naočare koje je kupula.

"Milica dosta putuje u poslednje vreme i ima previše obaveza, što dovodi do umora i strasa koji su joj uticali na očni pristisak i oslabili vid. Inače, ona je jedva našla vremena da ode kod lekara, iako je svesna toga da joj je vid najbitniji i da ne bi trebalo da zanemari to što joj se dešava. Pored toga što dosta radi, ona priprema mnogobrojna iznenađenja za publiku koja će uskoro i otkriti u nekoj od emisija njene producentske kuće", dodao je izvor blizak Pavlovićevoj.

"Stigle me godine, pa moram po naočare. Oduvek mi je bio slabiji vid, čak sam jedno vreme i nosila naočare, ali sam prestala. Međutim, nakon napornih nastupa i putovanja shvatila sam da mi se oči baš umaraju, pa je došlo vreme za jedne lepe naočare za vid", rekla nam je Pavlovićeva.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Goran Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>