Region

Svet

Zlata Petrović: Bila sam u vezi sa oženjenim muškarcima!

Pevačica Zlata Petrović otkriva da je nekoliko puta bila u vezi sa oženjenim muškarcem, kao i da je bila ljubavnica koja nikada nije muškarcu sa kojim se tajno viđala, poželela da rasturi brak.

Zlata Petrović: Bila sam u vezi sa oženjenim muškarcima!



Zlata Petrović: Nijedan muž mi nije platio alimentaciju!
Zlata Petrović javno je progovorila o svom ljubavnom životu i otkrila da je nekoliko puta bila u vezi sa oženjenim muškarcem, ali da nikada nije poželela da mu rasturi brak, jer smatra da od toga ne bi imala nikakve koristi.

"Dešavalo se da sam bila sa oženjenima. To je normalna stvar. Sve žene koje to kriju, lažu. U toj priči sam bila fer, a vodila sam računa da budem dobra ljubavnica i da tom čoveku s kojim sam se viđala sačuvam brak. Sa svim bivšim ljubavima i muževima sam ostala veliki prijatelj", rekla je Zlata i dodala, da joj se udvaraju i mlađi muškarci:

"Udvaraju mi se mlađi muškarci i nemam problema s tim. Godine mi ne predstavljaju problem, već mi je važno to da u muško-ženskim odnosima ima hemije. Ne hvalim se vezom s mlađim od sebe jer ja u ljubavi ne kalkulišem", bila je iskrena pevačica.

Zlata smatra da nijedna žena nije išla na časove seksa i da ne može da kaže da li su mlađi muškarci bolji u krevetu: "Nijedna žena nije išla na čas seksa niti je dobila fakultetsku diblomu za to. Meni je smešno kada čujem: On je dobar ljubavnik ili ljubavnica. Nisam toliko fatalna koliko ljudi misle jer ja srcem prilazim muškarcima i prepuštam se", kaže pevačica koja je dodala da je sada sloboda i da je svoju slobodu mnogo platila, ali da je sad svoj gazda i šef.

"Više mi nije potreban muškarac i pratilac. Imam partnera s kojim sam u vezi dok osećamo hemiju. Nek traje koliko je suđeno", kaže Petrovićeva, koja je ponosna na svoje unučiće.

Autor: J.B.
Izvor: Naše novine
Foto: Facebook/Zlata Petrovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>