Region

Svet

Rada Manojlović i Ekrem Jevrić zajedno pevali u Njujorku! (Foto)

Rada Manojlović već tri nedelje nalazi se na američkoj turniji, a sinoć je u Njujorku priredila nezaboravno veče prisutnim gostima, a najveće ovacije nastale su kada se na bini pojavio Ekrem Jevrić.

Rada Manojlović i Ekrem Jevrić zajedno pevali u Njujorku! (Foto)



Rada Manojlović navijala na utakmici Majami Hitsa (Foto)
Rada Manojlović održala je još jedan u nizu uspešnih koncerata u Americi, a sinoć je nastupila u Njujorku, gde joj se na bini pridružio i večiti učesnik rijalitija Farma Ekrem Jevrić, koji je došao da podrži mladu pevačicu, pa je zajedno sa njom otpevao i njegovu pesmu "Kuća - pos‘o".

"Došao sam da ispoštujem Radu jer je ona moja najdraža koleginica. Mnogo volim njene pesme i morao sam da dođem da je vidim i čujem" izjavio je Ekrem okupljenima u klubu sa bine, a zatim zapevao.



Ekrema su potom jedva skinuli sa bine, kako bi Rada mogla da nastavi koncert, koji je potrajao do kasno u noć. Pored poslovnog uspeha, Rada se ne odvaja od dečka Momira Gajića. Iako svoje fanove redovno informiše o kretanju po Americi, o velikoj ljubavi i dalje se ne izjašnjava i ne postavlja njihove zajedničke slike.

Momir se i dalje vešto krije od novinara, a Rada će prvomajske praznike provesti takođe u Americi, a očekuju je još četiri nastupa, i to u Majamiju, Vašingtonu, Atlanti i De Mojnu. Potom se vraća u Srbiju, a njeni nastupi već su bukirani do kraja godine.

Autor: J.B.
Izvor:Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Rada Manojlovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>