Region

Svet

Goga Sekulić završila na infuziji, česti nastupi joj ugrozili zdravlje!

Goga Sekulić uveliko je krenula sa promocijom svoje nove pesme "Rekord sam oborila" sa kojom će se takmičiti na ovogodišnjem Pink music festivalu. Zbog čestih nastupa, pevačica je ugrozila svoje zdravlje, pa je morala da primi infuziju kako bi ojačala organizam.

Goga Sekulić završila na infuziji, česti nastupi joj ugrozili zdravlje!



Goga Sekulić u minijaturnom bikiniju pokazala svoje zanosne obline (Foto)
Pevačica trenutno aktivno promovise novu pesmu "Rekord sam oborila" sa kojom će nastupiti na Pinkovom festivalu, a za koju je nedavno snimila i spot u Hrvatskoj. Međutim, nedostatak sna, brojne obaveze oko snimanja emisija i promocije pesme su toliko iscrpele Gogu Sekulić, da je završila na infuziji.

"Goga je u subotu ujutru gostovala u jutarnjem programu televizije Pink i odmah po dolasku u zgradu ružičaste televizije je bilo vidljivo da je umorna i da se ne oseća dobro. Dok se u šminkernici pripremala za gostovanje razgovarala je sa prijateljem o tome koliko je umorna, te da je morala da primi infuziju kako bi ojačala organizam. Iako je ona pričala tiho jer nije želela da stvara negativnu atmosferu, prisutni su mogli da čuju o čemu priča, pa su joj neki od njih ponudili pomoć", otkriva izvor.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Goga Sekulic Privee

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>