Region

Svet

Ministarke priredile nezaboravnu noć na Zlatiboru: Fenomenalna žurka do jutra u prepunom klubu Vendome! (Foto+Video)

Četiri vrlo atraktivne devojke koje čine grupu Ministarke, u poslednje vreme sve više obaraju rekorde posećenosti na nastupima, a sinoć  u klubu Vendome na Zlatiboru, publici su preiredile fenomenalnu žurku do ranih jutarnjih časova.

Ministarke priredile nezaboravnu noć na Zlatiboru: Fenomenalna žurka do jutra u prepunom klubu Vendome! (Foto+Video)



 
Senzacionalne Ministarke otopile sneg u Užicu! (Foto)
Najpoznatiji klub na Zlatiboru bio je premali da primimu svu onu publiku koja je želela da prisustvuje nastupu šarmantnih devojaka. Izlazak senazcionalnih dama pred obožavaoce izazvao je ovacije, a već na samom početku prisutni su atmosferu doveli do usijana kada su Ministarke zapevale pesmu "Poplava".

Klub Vendome otovren je 2003. godine, nalazi se  u samom centru Zlatibora kraj jezera, a moderno uređen ambijent , odlična atmosfera i prijatno osoblje, samo su jedan od dokaza, zašto važi za najbolje i najposećne mesto u kome gostuju najpoznatija imena domaće estrade. Preko dana klub radi kao kafić, tako možete uživati u odličnoj atmosferi i predivnom pogledu na jezero.

Dokaz da u ovom klubu gostuju samo najbolji, jesu i atraktivne Ministarke koje su sinoć svojim nastupom, publici na Zlatiboru priredile nezaboravnu noć i uvele ih u predivnu prazničnu atmosferu najvećeg hrišćanskog praznika, Vaskrsa.



Žurka je potrajala do ranih jutarnjih časova, a prezadovoljna lica gostiju koji su prisustvovali nastupu, govore o tome da je ovo za njih zaista bila jedna od spektakularnih večeri o kojoj će dugo pričati. U ime Svet Plus tima posebno se zahvaljujemo vlasniku Radetu Filipoviću, koji je svojim gostoprimstvom učinio da i nama ovo veče ostane urezano u sećanju.



Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>