Region

Svet

Region

Miloš Biković i Brankica Sebastijanović: Vera nas je zbližila!

Miloš Biković i Brankica Sebastjianović su odlučili da za praznike neće biti zajedno već će ih provesti sa svojim porodicama. Miloš će čitati besede u Hramu Svetog Save, a Brankica će biti u Republici Srpskoj.

Miloš Biković i Brankica Sebastijanović: Vera nas je zbližila!



Brankica o vezi sa Milošem Bikovićem: Nikada nisam rekla da se čuvamo za brak!
Par Miloš Biković i Brankica Sebastjianović otkrivaju da za praznike neće biti zajedno, kao i da ih je vera zbližila. Brankica otkriva da joj je farbanje jaja najomiljeni deo Uskrsa.

"Uskrs ću provesti kod tatinih u Republici Srpskoj. U četvrtak sam farbala jaja sa mamom i još me drži detinjasta radost zbog praznika. Svaki put se odlično zabavim. Tu su listići, boje, lukovica... Držimo se tradicionalnih načina farbanja. Pre nekoliko godina sam čak pokušala da šaram jaja voskom i mnogo mi se svidelo. To su posebni trenuci kada se svi podsetimo koliko smo važni jedni drugima i kad vlada posebno raspoloženje. Nažalost, Miloš i ja nećemo ovog puta slaviti zajedno, kao za Božić", kaže Brankica.

"Lepo je što se mi kao ljudi vraćamo pravim vrednostima, jer kada svaki dan gledate televiziju i kad živite tempom koji diktira današnjica, morate imati nešto što će vas vraćati u normalu. Biću u nedelju sa mojima, a uveče sam u Hramu Svetog Save, gde ću čitati besede. Jako mi je žao što Brankica i ja nećemo biti zajedno za praznike, ali šta ćemo", rekao je Miloš za "BliC".

"Podizana sam u pravoslavlju i imam osećaj za praznike. Miloš i ja smo se samo odlično poklopili u tome, čime je naša veza produbljena", dodala je Brankica, a Miloš potvrdio. "Strašna je činjenica da smo svi, kao što kaže Biblija, “prah i pepeo“, odnosno da smo smrtni, i strašno je što čovek to ne želi da prihvati. Ja sam, kao grešan i smrtan čovek, u pravoslavlju, postu i molitvi pronašao smisao na tom putu"

Autor: A.K.
Foto: Instagram/Milos

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>