Region

Svet

Uskrs u domu Seke Aleksić: Uskršnja trpeza spremna za goste (Foto)

Pevačica Seka Aleksić se i ove godine potrudila da Uskrs u njenom domu izgleda divno i toplo. Ona je na društvenim mrežama sa svojim fanovima podelila slike uskršnje trpeze i dekoracija koje je napravila.

Uskrs u domu Seke Aleksić: Uskršnja trpeza spremna za goste (Foto)



Kraljica estrade Seka Aleksić zna da uživa u praznicima, a sa svojim obožavaocima na društvenim mrežama je podelila slike prelepe uskršnje trpeze.



Poznato je da Seka i njen suprug Veljko svake godine u svom toplom domu ugoste rodbinu i prijatelje, pa ni ove neće biti drugačije, pa je to jedan razlog više zbog kog se folk zvezda potrudila da njen dom izgleda predivno i bez greške.



"U mojoj porodici se radujemo ovom velikom danu. Kuća je okićena, a Uskrs provodimo radosni i nasmejani", rekla je pevačica na svom blogu, a slike koje je objavila potvruđuju da je zaista tako.



"Iskoristila bih priliku da svim pripadnicima hrišćanske veroispovesti čestitam predstojeći Uskrs, da ga provedu u miru i slozi, da zaborave na loše, da oproste. Pred Bogom smo svi isti, ma kojoj religiji pripadali. Bog je ljubav. Radujte se!", završila je Seka i poželela samo najlepše, a mi joj želimo isto!



Autor: A.K.
Foto: Instagram/Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>