Region

Svet

Ceca Ražnatović: Volela bih da mi deca odrastaju uz čoveka koga volim!

Ceca Ražnatović najveći hrišćanski praznik proslaviće u krugu porodice, a ove godine će se za porodičnom trpezom naći i Maša i Kostadin Terzić, devojka i dečko njenog sina Veljka i ćerke Anastasije.

Ceca Ražnatović: Volela bih da mi deca odrastaju uz čoveka koga volim!



Ceca Ražnatović: Potpuno sam podetinjila pored Ilije i Petra!
Ceca Ražantović će ove godine pored svojih članova porodice, Uskr porslaviti i u društvu  Veljkove devojke Maše i Anastasijinog dečka Kostadina: "Očekujem da snajka i zet budu na ručku. Biće mi drago da budemo zajedno", rekla je Ceca i dodala:

"Vaskrs ću proslaviti tradicionalno u krugu porodice, onako kako dolikuje tom prazniku. Prvo ću ići na liturgiju, pričestiti se, a onda, po običaju, sledi bogat ručak. To je tradicija koju poštujem. Moja sestra, zet i kuvarica pripremaju vaskršnju trpezu. Moja ishrana bazira na mesu i salatama, a to mogu i da doručkujem, ručam i večeram. Ne volim testa i nisam ljubitelj slatkiša".

Pevačica otkriva da uživa da posmatra kako se njeni sestrići, uz podršku Veljka i Anastasije, spremaju za praznik: "U principu, farbanje jaja je najveća radost moje dece, a mi odrasli tu samo pomažemo. Deca najbolje to rade jer je to za njih doživljaj. Oni uživaju u bojama i u tome što mogu celi da se zamažu"  kaže folk diva, koja će posle praznika otputovati na Kipar i dodaje da joj pokojni suprug jako nedostaje:

"Željko mi nedostaje svakodnevno. Svakako bih volela da decu podižem sa čovekom sa kojim ih i imam jer je on bio moja velika ljubav. U četvrtak smo obeležili njegov rođendan, ali ne mogu da pričam o osećanjima jer mi je mnogo teško", zaključila je pevačica.

Autor: J.B.
Izvor: Kuri-info.rs
Foto: Marina Lopičić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>