Region

Svet

Predrag Živković Tozovac nema ništa protiv starleta i golotinje: Žene su moja najveća ljubav!

Predrag Živković Tozovac kaže da su žene njegova najveća ljubav i strast, kao i da voli što u tolikom broju postoji domaćih starleta. Iako ima 78 godina, legendarni pevač nastupa i gostuje po emisijama kad god ga neko pozove.

Predrag Živković Tozovac nema ništa protiv starleta i golotinje: Žene su moja najveća ljubav!



Predrag Živković Tozovac: Moj Cune će pobediti bolest! (Foto)
Legenda narodne muzike Predrag Živković Tozovac otkrio je da su žene uvek bile njegova najveća inspiracija i dodaje da nema ništa protiv golotinje i velikog broja starleta na našoj domaćoj sceni.

"Lepo je ako je golotinja na umetničkom nivou. To je deo nečega što je priroda izvajala. Ima mnogo srpskih starleta i volim što je tako. Od nje zavisi da li će na pravi način iskoristiti lepotu. Žene su definitivno moja najveća i jedina ljubav", rekao je pevač za Naše novine i dodao kako je još uvek aktuelan i da ga često zovu da gostuje u raznim emisijama:

"I dalje me zovu da pevam, a prijatelj me savetuje da radim to dok budem mogao. Tamo sam gde se narod sabira, volim da sam prisutan. I kad ispraćam nekog dragog prijatelja, koji zauvek odlazi sa ovog sveta, volim da se nađem i ponekad napišem pesmu", zaključio je pevač.

Autor: J.B.
Foto: Rajko Ristic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>