Region

Svet

Nadu Topčagić napala zmija u centru Beograda!

Pevačicu Nadu Topčagić je na Kosančićevom venvu u samom centru Beograda napala zmija. Na sreću nije je povredila jer joj je u pomoć pritekao komšija koji je zmiju oterao prutom.

Nadu Topčagić napala zmija u centru Beograda!



Nada Topčagić i njeno neobuzdano poprsje: Korset premali za bujne grudi!
Rečna zmija koja se pojavila na Kosančićevom vencu je isprepadala Nadu Topčagić koja nije očekivala da će u sred dana naleteti na tako nešto. Isprva je pomislila da je skrivena kamera, ali pošto je zmija počela da se pomera Nada je počela da paniči.

"Na Kosančićevom vencu ispred moje zgrade naletela sam na ogromnu zmiju. Nije mi bilo dobro kad sam je videla! Bila je oko metar dugačka, zinula je i samo sam čekala kad će da me ujede. Noge su mi se odsekle, pa sam počela da vrištim kao da sam luda."

"Prvo sam pomislila da sam u nekoj skrivenoj kameri. Mislim u sebi - ma ovo je sto posto neka gumena zmija! Međutim, kako sam se približavala, počela sam da shvatam da je zmija prava. Bila je sklupčana, a onda je krenula ka meni i mom psu, da bi se najednom izdigla i zinula. U tom trenutku sam toliko počela da vičem da me je grlo zabolelo. Vrištala sam i zvala supruga: „Zlatko, Zlatkooo, pomagaj!“ Mislila sam da ćemo pas i ja umreti", rekla je Nada i dodaje da joj je sada sve mnogo smešno. Kako kaže u pomoć je priskočio komšija, jer muž nije bio tu."Sada se smejemo, a tad sam mislila da ću umreti od straha", dodala je Topčagićeva.

"Nisam verovala da stoji tu, a oko nje šetaju ljudi. Bila je i neka ekskurzija iz Hrvatske, pa mi je prišlo dvoje mladih i pitali su me zašto toliko vrištim. Prvo su mi rekli da su mislili da sam luda. Pa nije ni čudno, znate li vi koliko sam ja arlaukala?! Na kraju se pojavio komšija sa nekim prutom u ruci, pa je zmija pobegla u ruševine stare biblioteke na Kosančićevom vencu".

Autor: A.K.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>