Region

Svet

Katarina Živković odlučila da zaboravi Baneta? U novoj pesmi peva o raskidu!

Katarina Živković snimila je novu pesmu pod nazivom Da zaboravim u kojoj je opisala svoj nedavni raskid trogodišnje veze sa manekenom Banetom Jankovićem koji je za pevačicu bio jako bolan.

Katarina Živković odlučila da zaboravi Baneta? U novoj pesmi peva o raskidu!



Bane Janković ne može da preboli raskid sa Katarinom Živković: Ja nju stvarno volim!
Katarina Živković i Bane Janković poslednjih nedelja punili su novinske naslove zbog raskida svoje trogodišnje veze, kako bi najbolje opisala svoje trenutno emotivno stanje, pevačica je snimila pesmu pod nazivom "Da zaboravim", koju je posvetila svom bivšem dečku.

"Pesmu "Da zaboravim“ napisala je Bilja Spasić, koja me privatno poznaje i dosta smo pričale o svemu u prethodnom periodu, tako da je došla na ideju da napiše pesmu o rastanku. Ona je takođe napisala i pesmu "Ljubav“, tako mi da mi ona dođe kao lični biograf. Kao i u pesmi, osećam se jače posle svega jer ono što te ne ubije, ojača te. Iznela sam je sa mnogo emocija i jedva čekam da je sledeće nedelje premijerno izvedem u nekoj od "Grandovih“ emisija", rekla je Kaća za Alo.rs i dodala da će se o njenoj karijeri i dalje brinuti Grand, a da joj je Bane do sada samo pomagao:

"To je pogrešno protumačeno jer je o mojoj karijeri uvek brinuo "Grand“ i njegovi menadžeri. Bane mi je pomagao jer me je voleo i radio je to iz ljubavi, a s obzirom na to da više nismo u vezi, ne bih ga maltretirala da to više radi", rekla je kaća koja uveliko traži novi stan kako bi se preselila.

Autor: J.B.
Foto: Boško Karanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>