Region

Svet

Aleksa Jelić: Želim da osnujem porodicu, ali još nisam sreo srodnu dušu

Aleksa Jelić se pored muzike i baleta oprobao i kao televizijski voditelj u šou "Ples sa zvezdama", on kaže da se muzikom bavi od rođenja, a od skoro je u centru pažnje bio zbog učešća u šou "Tvoje lice zvuči poznato".

Aleksa Jelić: Želim da osnujem porodicu, ali još nisam sreo srodnu dušu



Aleksa Jelić budući mladoženja?! (Foto)
Svestrani umetnik Aleksa Jelić trenutno isprobava kako mu stoji uloga voditelja, kaže da mu prija promena od muzike, takođe je najavio i nove muzičke projekte, a što se ljubavi tiče, veruje da ga čeka ona iza ćoška.

Da li šou “Tvoje lice zvuči poznato” smatrate nekom vrstom prekretnice u vašoj karijeri?

"Smatram ga prekretnicom u nekim nivoima moje karijere. Svakom ko ima nešto da pruži takav šou može da bude odskočna daska ili potvrda. Moram da kažem da sam i sam sebe iznenadio u pojedinim numerama."

Po završetku tog šou programa ponovo ste angažovani u televizijskom projektu, ovog puta kao voditelj takmičenja "Ples sa zvezdama". Prija li vam rad na televiziji?

"Počinje da mi prija. U početku nije baš bilo tako, bilo mi je potrebno vreme da se naviknem na kameru, da osetim prostor u kome se nalazim i da ga zavolim kao svoju kuću.  Ovog puta imam novi zadatak i verujem da ću se, kao ceremonijal majstor, dobro snaći."

Kakvi su vaši planovi u okviru muzičke karijere?

"Posle singla “Još jednom” sa Tijanom, u planu je snimanje nove pesme u saradnji sa Oliverom Mandićem. Reč je o sjajnoj pesmi iz 1977. godine grupe “Supermax”. U narednih nedelju dana počećemo sa snimanjem. Verujem da će ona stvarno biti hit predstojećeg leta."

Osvajate li nekada devojke uz zvuke gitare?

"Nekada, mada im uglavnom nešto otpevam, pa ih zavrtim."

Razmišljate li nekada o zasnivanju porodice?

"Da, razmišljam i želim to, a kada će se desiti, ne znam. Kao i za sve u životu, valjda je potrebno da se neke kockice slože."

Čime devojka najlakše može da vas osvoji?

"Prirodnošću, toplinom i skrivenom jačinom."

Jeste li nekada patili u ljubavi?

"Naravno, kao i ostalih sedam milijardi ljudi na našoj planeti."

Da li ste pronašli srodnu dušu?

"Još nisam, ali znam da je na putu. Evo možda se nađemo već iza prvog ćoška."

Autor: A.K.
Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: Twitter/Aleksa Jelic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>