Region

Svet

Željko Šašić ne planira da se ženi: Još uvek mi je rano za brak!

Pecvač Željko Šašić koji je nedavno premijerno prestavio svoj novi spot za pesmu Nasamo, otkriva da uživa u svojoj vezi sa mladom manekenkom Katarino, ali da još uvek ne planira  brak.

Željko Šašić ne planira da se ženi: Još uvek mi je rano za brak!



Premijera: Željko Šašić - Nasamo, posle duže pauze pogledajte novi spot! (Video)
Željko Šašić posle duže muzičke pauze, vratio se pesmom Nasamo na muzičku scenu, pored albuma koji će se uskoro pojaviti, pevač otkriva i da uživa u vezi sa svojom devojkom Katarinom, ali i da ne planira da uskoro staje na ludi kamen.

"Ne, ne, ne, ne, ne. Ma jok! Ništa još od toga. ve je u redu, ali neću da pričam o tome. Kakav privatan život, sve je super!", rekao je Željko i dodao da mu razlika u godinama uopšte ne predstavlja problem.
 
Pevač je otkrio da nova pesma "Nasamo" u sebi sadrži autobiografske delove, ali je najvažnije da svako ko voli njegovu muziku može da se pronađe u njoj:

"Pa nema, sve se to nešto poistovećuje. Ali, u svakoj pesmi svako može da se pronađe. Nismo na to sad računali, nikakva autobiografija nije u pitanju. Jednostavno, Leontini je izleteo taj tekst, meni se dopao, Graja je podržao aranžerski i svi smo zadovoljni kako je to ispalo. Mislim da je super svima nama koji smo se prijavili i prošli u ovo polufinale jer je u pitanju sjajna velika scena, kao i vrhunski uslovi", zaključio je pevač.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Zeljko Sasic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>