Region

Svet

Bora Đorđević se razveo posle četiri godine braka! U Sloveniji ima novu devojku!

Bora Đorđević razveo se od 28 godina mlađe supruge Aleksandre nakon četiri godine braka, ali zbog toga ne pati, jer je kako i sam kaže bivšoj supruzi brzo našao zamenu u devojci koja živi u Sloveniji.

Bora Đorđević se razveo posle četiri godine braka! U Sloveniji ima novu devojku!



Bora Đorđević večeras peva za nepokretnog mladića
Brak Bore Đorđevića i njegove supruge Aleksandre zvanično je okončan u utorak, a frontmen Riblje čorbe rešio je da progovori o tome i otkrio je da mesecima nije živeo sa svojom sada već bivšom suprugom, ali da je vešto krio od javnosti takve informacije kako ne bi Aleksandru provlačio po medijima. .

"Razveo sam se pre dva dana, sad to mogu i javno da kažem - rekao je Bora, ali onda i sve iznenadio priznanjem da ipak nije sam i otkrio da ima novu devojku, koja živi u Sloveniji.

"Zaista se nikad nisam bolje osećao, non-stop sam na relaciji Srbija - Slovenija, postoji žena u Sloveniji koja mi je ukrala srce! Kad nismo zajedno, ne silazim s telefona. Zaljubljen sam, nemam šta da krijem, neka zna ceo svet!", iskren je Bora, koji je uveliko priprema novi album koji bi do kraja godine trebao da ugleda svetlost dana.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Dragana Udovičić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>