Region

Svet

Milan Popović u životnoj ispovesti: Severina i ja smo živeli zajedno samo 5-6 dana!

Biznismen Milan Popović je u podužoj životnoj ispovesti koju je u delovima ekskluzivno ispričao za štampano izdanje "Blica" naveo kako su Severina i on živeli zajedno samo par dana i da je slika koju je pevačica predstavljala medijima potpuno iskrivljena.

Milan Popović u životnoj ispovesti: Severina i ja smo živeli zajedno samo 5-6 dana!



"Između mene i Severine nije bila ljubav. Bila je to zaljubljenost i na tome se završilo. Trajalo je tri, četiri meseca. Onda mi je Severina rekla da je drugom stanju i ljudski sam rešio da ostanem uz nju, da ne ostane sama", naveo je srpski kralj bakra Milan Popović koji je nedavno izgubio sudski spor oko starateljstva nad sinom Aleksandrom kog ima sa pevačicom Severinom Vučković.

Milan Popović zabrinut: Kako ću sinu objasniti mamin porno snimak?!
"Ćutao sam na njene priče da smo se pomirili, a onda sam shvatio da Severina na putu do ostvarenja svog medijskog eksponiranja ne bira žrtve i gazi sve redom. Nisam hteo više da trpim, jer mi se desilo par puta da upoznam ljude koji mi kažu: Kakav si ti to muškarac kada ne možeš da trpiš plač rođemnog deteta?. A to je bilo u vezi sa njenom izjavom da sam ja išao u drugi stan da spavam, jer nisam mogao da trpim plač rođenog deteta. To je izmišljena priča i ona o postojanju ceduljice da ima 48 sati da se iseli iz stana. Predstavljeno je kao da smo mi sve vreme te veze živeli u mom stanu, da se dete tu rodilo i da sam ja u jednom trenutku rekao, jer mi je tako došlo, da ima 48 sati da se iseli. A preskočila je to da je bila svega 5-6 dana u tom stanu, da joj nešto nije odgovaralo pa je otišla. Reč je o potpunoj manipulaciji medijima", ističe Popović u osvrtu na vezu sa Severinom i dodaje za Blic:

Zašto se Severina žali na presudu iako je donesena u njenu korist?
"Ja sam u glavi rešio da je ta veza gotova, da nema ništa od emotivne veze i da je moj zadatak da joj pružim konfor zato što nosi mog naslednika. Nismo bili ni vereni, niti je postojao bilo kakav ritual koji nas je obavezao na večnu ljubav ili ne znam ni ja šta".

"Ozvaničenje je neki normalni sled u razvoju veze. Uvek sam verovao da pre nego što kreneš u bilo kakvo ozvaničenje veze, partneri treba da provedu bar godinu dana u nekom normalnom odnosu. To podrazumeva zajednički život. Da vidimo da li smo u mogućnosti da budemo životni partneri. Ja sam to govorio Severini od početka, ali je ona smatrala da je to ucena", završio je biznismen u jednom delu svoje ispovesti.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>