Region

Svet

Veliko interesovanje za Parni Valjak u Novom Sadu - proširen Spens!

Spens će 16. aprila definitivno "goreti" od brojnih hitova i sjajne atmosfere koju krase svi koncerti Parnog valjka. Zbog izuzetno velikog interesovanja od danas su u prodaji ulaznice za tribinu Zapad 2!

Veliko interesovanje za Parni Valjak u Novom Sadu - proširen Spens!



Jako veliko interesovanje vlada za koncert Parnog valjka koji će biti održan 16.04. sa početkom u 20h. To pokazuje i činjenica da je ostalo veoma malo ulaznica za Parter po ceni od 800.00 i tribinu Zapad 1 po ceni od 1.400,00.

Parni Valjak posle spektakla u Beogradu obećava: Biće još paklenije u Novom Sadu 16. aprila!
Od danas su puštene u prodaju i ulaznice za tribinu Zapad 2 po ceni od 1.200,00 koje se mogu kupiti na blagajni SPENS-a, NS Bilet centra u ulici Modene, kao na svim prodajnim mestima Eventima i online preko www.eventim.rs

"Baš nas raduje da je interesovanje za naš koncert u Novom Sadu jako veliko. Mi jedva čekamo da koncert počne i da pružimo novosadskoj publici nezaboravno veče puno pozitivne energije i dobrih emocija. To nam svima treba!", izjavio nam je kratko Aki u pauzi na probi za Novi Sad. "Mi smo svaki dan na probi i pripremamo se za novi spektakl! Dragi Novosađani, spremite se za nezaboravno veče!"

Autor: B.B.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>