Region

Svet

Dragana Mirković u oktobru u Areni proslavlja 30 godina karijere

Dragana Mirković ove godine proslavlja 30 godina karijere koja je više nego uspešna, a svoj jubilej proslaviće sa beogradskom publikom u Kombank Areni sredinom oktobra.

Dragana Mirković u oktobru u Areni proslavlja 30 godina karijere



Dragana Mirković provela porodični vikend u Češkoj (Foto)
Pevačica Dragana Mirković otkrila je ekipi Exkluziva da će u odktobru konačno zapevati pred beogradskom publikom u Areni, kao i da će sa njima proslaviti 30. godina postojanja na muzičkoj sceni.

"Istina je, imam jednu moralnu obavezu prema mojim fanovima i prema jubileju koji punim u julu. To je 30  godina karijere, eto odlučila sam da napravim taj koncert u Beogradu koji se dugo očekuje, odnosno koliko dugo me svi forsiraju da ga napravim. Sada sam odlučila i nadam se da sam obradovala one koji su od srca to i želeli" rekla je Dragana i dodala da će pripreme za koncert biti na visokom nivou, ali da je još uvek rano da se razmišlja o tome.

"Radiću na tome, biće iznenađenje, ali u ovom momentu to nije bitno, najvažnije je da za sada postoji datum za taj koncert", rekla je pevačica koja će svoje fanove uskoro obradovati i spotom za novu pesmu.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/DRAGANA MIRKOVIC

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>