Region

Svet

Adil Maksutović odbio nagodbu sa sudom, želi da dokaže svoju nevinost!

Adil Maksutović, koji se sumnjiči da je 6. decembra prošle godine pretukao nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski, odustao je od nagodbe sa Prvim osnovnim tužilaštvom, jer je odlučio da dokaže nevinost.

Adil Maksutović odbio nagodbu sa sudom, želi da dokaže svoju nevinost!



Adil Maksutović predstavlja novu pesmu posvećenu Ani Ramadanovski!?
Pevač Adil Maksutović dugo je raznišljao da li da na ceo slučaj o tome stavi tačku tako što je želeo da određenu sumu novca uplati u humanitarne svrhe, ali je ipak odlučio da dokaže svoju nevinost pred sudom i odbije nagodbu.

"Odlučili smo da odustanemo od nagodbe i da ceo slučaj poverimo sudu, koji će na osnovu dokaza proceniti da li je nasilja bilo ili ne. Mi smo već predložili svedoke" rekao je pevačev advokat Petronijević.

Adil je na saslušanju tvrdio da nije pretukao svoju nevenčanu suprugu Anu.

"Tačno je da smo se toga dana, 6. decembra prošle godine, Ana i ja posvađali, ali nisam je udario! Nikad to ne bih učinio. Ona je majka mog deteta, a to nije mala stvar", rekao jeAdil na saslušanju.

Ana Ramadanovski je, međutim, tokom  saslušanja izjavila kako je pevač tokom svađe prvo gurnuo na pod, zatim udario po glavi s obe šake u isto vreme, a onda je šutnuo u stomak, ali je dodala da nije imala nikakve vidljive povrede, kao i da se ne pridružuje njegovom krivičnom gonjenju.

"Dve strane, pre nešto više od mesec dana, izrazile su spremnost da se na ceo slučaj stavi tačka sklapanjem sporazuma. Međutim, očigledno je da su se u međuvremenu odnosi ponovo pogoršali, pa će konačnu reč o svemu dati sudom" rekao je izvor blizak pevaču.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Adil Maksutovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>