Region

Svet

Nina Badrić želi da usvoji dete: Volela bih da imam sina kao što je Aleksandar!

Nina Badrić rešila je da usvoji dete, a posle dužeg razmišljala donela je odluku da to bude dečak, jer je kako i sama pevačica kaže opčinjena sinom svoje koleginice Severine, Aleksandrom.

Nina Badrić želi da usvoji dete: Volela bih da imam sina kao što je Aleksandar!



Nina Badrić: Ako bi me strefila ljubav života, apsolutno bih se udala!
Nina Badrić se već duže vreme dvoumi oko pola deteta, a kada je videla koleginicu Severinu Vučković sa sinom Aleksandrom, definitivno je prelomila i odlučila da to bude muško dete, što je i saopštila svojoj porodici.

"Nina već duže vreme hoće da usvoji dete, a to je već saopštila svojoj porodici i najbližim prijateljima. Iako je ovo za neke prilično nagla odluka, svakom ko dobro poznaje Ninu jasno je da bi ona pre ili kasnije došla na tu ideju. Ona odlično zna vrednosti porodice i upravo iz tih razloga želi da uradi jedno plemenito delo i usreći dečaka koji je siroče i bez roditelja", izjavio je izvor blizak pevačici, i dodao da Ninin advokat priprema svu potrebnu dokumentaciju za proceduru usvajanja deteta.

"Iako su je neki prijatelji savetovali da se prvo ona ostvari kao majka, pa tek onda usvoji dete, Nina se nije dala pokolebati, već je angažovala advokata koji se već duže vreme pribavlja dokumentaciju potrebnu za ovu proceduru, a koji je i u stalnom kontaktu sa institucijama i domovima gde nezbrinuta dece borave.

"Inače, proces usvajanja u Hrvatskoj jako je komplikovan, jer su njihove institucije rigorozne po tom pitanju, a ukoliko odluče da dete daju na usvajanje, onda je usvojitelj izvestan period pod stalnom proverom radi bezbednosti mališana. Ali, Nina veruje da će joj se ova želja uskoro ostvariti", završava priču izvor blizak Badrićevoj.

"Kada sam videla Severinu sa njenim sinom, poželela sam odmah da usvojim dečaka. Toliko je sladak da sam prosto opčinjena njihovim odnosom. Kad god ga vidim na nekoj fotografiji, satima ga gledam i toliko me razneži i napuni pozitivnom energijim da sam posle toga ceo dan srećna. Inače, uopšte se nijednog trenutka ne dvoumim oko usvajanja. Ima li šta lepše nego usrećiti i pružiti ljubav nekom kome je preko poterebna. Sada sam konačno odlučila da bi to bio dečak, kome ću pokloniti svu ljubav ovoga sveta", izjavila je Nina.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Instagram/Nina Badric

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>