Region

Svet

Nina Badrić: Ako bi me strefila ljubav života, apsolutno bih se udala!

Nina Badrić uveliko završava spot za svoji novu pesmu Dan D, na kojoj je po prvi put sarađivala sa Marinom Tucaković. Osim o novom, šarmantana pevačica je ispričala i da bi pristala na drugi brak, ukoliko bi upoznala ljubav svog života.

Nina Badrić: Ako bi me strefila ljubav života, apsolutno bih se udala!



Nina Badrić provokativnim fotografijama i stihovima nove pesme najavljuje spot (Foto)
Kraljica hrvatskih balada Nina Badrić, jedna od onih koja pali i žari celom regijom već danima ne izlazi iz muzičkog studija, a svojim vernim obožavaocima ove nedelje priprema "Dan D": "Zanimljivo zvuči, ko god je čuo, kaže da je drugačije od svega što je trenutno u etru i meni se to sviđa", kaže Nina Badrić o novoj pesmi. Putujući po svetskim metropolama u društvu prijateljice Sandre Meljničenko, još uvek ne otkriva koga ljubi.

"Mislim da je nemoguće sakriti nekog koga voliš i mislim da je to ružno. Ako neko postoji u mom životu, ko mi je vrlo važan i značajan, ne bih ga nikada sakrila. Tračeve, neistine, laži nikad ne demantujem, demantujem te stvari sledeći istinu u svom životu. Vreme sve pokaže, slobodna sam žena i nemam razloga ništa da skrivam. Vežeš se, ako se vežeš, sa slobodnim ljudima, ali to zaista nije bio niti jedan od mojih prijatelja, a kamoli partnera", kaže Nina i dodaje:

"Ne bih se vraćala nazad nikada, niti bi išla jako puno napred, baš bi bila tu gde sada jesam. Idem dan za danom. Ako bi me strefila ljubav života, apsolutno bi se udala. Kada bi mi neko postavio ultimatum karijera ili majčinstvo, majčinstvo bez dileme", iskrena je pevačica.

Autor: J.B.
Izvor: RTL.hr
Foto: Instagram/Nina Badric

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>