Region

Svet

Goranu Bregoviću izgubljen sav prtljag na aerodromu (Foto)

Muzičar Goran Bregović je postao žrtva gubljenja prtljaga na aerodromu, pa je vidno nervozan zbog nedostatka vremena pozvao menadžera Raku Marića koji mu je priskočio u pomoć.

Goranu Bregoviću izgubljen sav prtljag na aerodromu (Foto)



Čim je video da mu nema prtljaga Goran Bregović je zbog problema sa vremenom pozvao Raku Marića da dođe po njega i, iako koferi nisu pronađeni, istog trenutka dobio ih je kasnije na kućnu adresu, pa se sve završilo na najobolji mogući način bez potrebe za nerviranjem.

"Čim je došao do pokretne trake, Brega je ukapirao da su mu nestali koferi. Iako je po prirodi smiren, Bregoviću nije bilo svejedno kada je ukapirao da mu nema prtljaga, pa se vidno unervozio", rekao je dobro obavešteni izvor koji je lično sve video.



"Odmah je nekog pozvao, a onda se obratio nadležnom osoblju aerodroma kako bi pokrenuo postupak oko nestalih stvari, što su oni i učinili. Tokom boravka na aerodromu Goran je nervozno obavljao telefonske razgovore, šetajući po holu. Nakon izvesnog vremena pojavio se menadžer Raka Marić, koji je porazgovarao sa aerodromskim službenicima koji su mu obećali da će dati sve od sebe kako bi Bregi pronašli i dostavili stvari. Čim je dobio obećanje, Brega je sa Rakom seo u automobil, kojim se uputio prema gradu", završio je izvor koji je bio na licu mesta.

Dešava se to svakome, pa i Goranu. Bregović je imao veoma važan sastanak, pa je bio malo nervozan zbog kašnjenja, jer je suviše odgovoran. Na kraju, sve se dobro završilo, koferi su pronađeni i uveče dostavljeni na Breginu kućnu adresu", rekao je menadžer Raka Marić.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Z.Lončarević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>