Region

Svet

Džej Ramadanovski umalo izazvao tragediju, uleteo kolima među pešake u centru Beograda!

Džej Ramadanovski umalo je izazvao tragediju u centru Beograda kada je svojim automobilom izleteo na trotoar u Uzun Mirkovoj ulici u kojoj su se nalazili pešačici, nasreću sve je sprečio stubić koji se nalazio ispred obližnjeg kafića.

Džej Ramadanovski umalo izazvao tragediju, uleteo kolima među pešake u centru Beograda!



Džej Ramadanovski plakao zbog Sinana Sakića, nije krio suze ni pred gostima u klubu
Džej  jeoko 14 časova automobilom iznenada izleteo na trotoar ispred zgrade "Kinoteke" u Uzun Mirkovoj ulici i umalo povredio nekog od brojnih pešaka koji su tuda prolazili. Kako je ispričao jedan od konobara obližnjeg kafića, tragediju je sprečio - stubić.

"Sve se dogodilo iznenada", kaže konobar iz kafića čija je bašta u trenutku kada se dogodio incident bila prepuna gostiju i dodaje:  "Nisam tačno video šta se dogodilo, ali sam čuo jak prasak i lomljavu".

Džej Ramadanovski je svojevremeno u Švedskoj uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju, i mesec dana je proveo u tamošnjem zatvoru: "Kod policije u Srbiji, ali i bivšoj velikoj Jugi uvek je palio moj šarm, pa sam se izvlačio. Švedski zatvori su bukvalno kao popravni domovi kod nas. Al’ tamo, brate, imaš teretanu, saunu, đakuzi, solarijum", rekao je Džej-

Autor: J.B.
Izvor:Novosti.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>