Region

Svet

Mina Kostić u šoku: Neko pokušava da mi uništi karijeru!

Mina Kostić otkrila je kako sumnja da neko pokušava da joj uništi karijeru, jer joj gazde klubova već neko vreme u poslednjem trenutku otkazuju nastupe. Iako ne može nikoga da optuži, pevačica kaže da se nešto čudno dešava.

Mina Kostić u šoku: Neko pokušava da mi uništi karijeru!



Mina Kostić i Igor X ponovo zajedno? Volela bih da Anastasija dobije batu ili seku!
Mina Kostić u poslednja dva meseca ima ogromnih problema oko nastupa, pa je počela da sumnja da je neko umešan u to , jer joj gazde klubova u poslednjem trenutku otkazuju nastupe: "Poslednja dva meseca dešava se da mi gazde klubova otkažu nastup u poslednjem trenutku. Dođe čovek da mi da novac i otkaže mi. Ja sam bila u šoku", rekla je Mina ekipi Exkluziva i dodala da menadžeri nemaju nikakva objašnjenja, zbog čega joj je otkazan nastup:

"Kažu, tako se mora. Meni nije jasno. Ja sam mogla da kažem da mi daju novac jer sam mogla nešto drugo da pogodim, ali nisam zbog njih. Ja propasti neću, a taj koji to radi i zašto to radi, nek ide na njegovu dušu. Dogovor je bio da se meni pošalje novac. Kad legne novac, ja krećem. To se nije desilo i ja nisam krenula", rekla je Mina. "Pošto sam vrlo emotivna, pogađaju me rečenice tipa da sam već dotrajala." zaklučila je pevačica.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot/prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>