Region

Svet

X Factor Adria druga sezona: Nataša Bekvalac na mestu Emine Jahović!

Organizatori takmičenja X Factor Adria uveliko pregovaraju sa Natašom Bekvalac koja bi trebala da se nađe na mestu žirija u drugoj sezoni takmičenja, i to umesto pevačice Emine Jahović.

X Factor Adria druga sezona: Nataša Bekvalac na mestu Emine Jahović!



Ana Mihajlovski Grubin: Druga sezona X Factor Adria počinje u septembru! (Foto)
Kako je navedeno, Nataša Bekvalac bi trebala da zameni Eminu Jahović u drugoj sezoni muzičkog takmičenja X Factor Adria, a još jedna od zanimljivosti je ta da je pevačica iz Novog Sada još u prvoj sezoni trebala da se nađe na mestu Jahovićeve, ali su se organizatori ipak opredelili za Eminu.

Mirko Vukomanović, muzički producent takmičenja, kaže da nikako nije isključeno da se Nataša nađe među sudijama u drugoj sezoni. "Trenutno smo zauzeti obavezama oko prve sezone i ugovorima s takmičarima. U narednih mesec dana obavestićemo vas o svemu vezano za drugu sezonu. Što se tiče Nataše Bekvalac i njenog angažmana, sve je moguće. Ona je naša draga koleginica i već je bila gošća u prvoj sezoni", rekao je Mirko.

Nataša je i sama potvrdila da se nalazi u opcijama za novog člana žirija. "Bilo je razgovora i predloga, ali ništa nije precizirano. Naravno da bih volela da budem deo takvog šoua", rekla je pevačica.

Autor: A.K.
Izvor: Blic.rs
Foto: Ilustracija/ Twitter/Nataša Bekvalac, Twitter/Emina Jahovic Sandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>