Region

Svet

Milica Pavlović na rubu suza zbog Ognjenovog neprijatnog iznenađenja!

Sve popularnija atraktivna pevačica Milica Pavlović uveliko zauzima mesto među pravim profesionalcima na domaćoj estradnoj sceni, a to je dokazala i prilikom gostovanja u emisiji "Ami G Show" na televiziji Pink, kada ju je sačekalo neprijatno iznenađenje.

Milica Pavlović na rubu suza zbog Ognjenovog neprijatnog iznenađenja!



Milica Pavlović i dalje usamljena: Muškarci me se plaše, više komplimenata dobijam od devojaka!
Duhoviti voditelj Ognjen Amidžić je sa svojim timom rešio da "iznenadi" pevačicu jednom neslanom šalom, obzirom da je emisija emitovana na čuveni šaljivi 1. april. I šta bi drugo moglo pogoditi jednog pevača, ako ne neočekivane promene u scenskom nastupu?

Milica Pavlović odgovara: Nisam ugradila silikone! Služim se malim ženskim trikovima!
Obzirom da mlada Milica Pavlović nikada ne prepušta slučaju svoje nastupe pa je svaki do najsitnijih detalja unapred isplaniran te osim igrača, stiliste, frizera i šminkera sa sobom uvek vodi i scenografa. Ali, Ognjen je Milici u studiju umesto elegantne sofe i primerenih detalja koje je očekivala, priredio prilično katastrofalnu i jeftinu scenografiju pa pevačica od besa i razočarenja nije želela da snimi nastup zbog kojeg bi joj se, rekla je, svi smejali. Od besa su joj krenule suze pa je ekipa rešila da joj skrati muke i kaže o čemu se zapravo radi.

"Ne mogu da verujem šta ste mi priredili", bilo je sve što je rekla Milica kada su joj saopštili pravu istinu, a pokazavši koliko brine o scenografiji za svoj nastup dobila je pravu podršku od fanova koji su joj ostavljali komentare nazivajući je pravim profesionalcem.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Milica Pavlovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>