Region

Svet

Veliko pomirenje! Saša Popović i Dara Bubamara zagrljeni posle pet godina!

Direktor Grand produkcije Saša Popović i folk pevačica Dara Bubamara su posle velike svađe i prekida saradnje u petogodišnjem trajanju, zakopali ratne sekire i ostavili nesuglasice u prošlosti.

Veliko pomirenje! Saša Popović i Dara Bubamara zagrljeni posle pet godina!



Premijera! Dara Bubamara - Kraj i tačka! Novi hit? (Video)
Saša i Dara Bubamara su se pre pet godina posvađali oko Grand festivala kada je pevačica optužila Popovića da je festival namešten, i tako stavili tačku na dugogodišnju saradnju. Zatim su se kratko prepucavali preko medija, ali ipak, nakon pet godina ćutanja, pre nekoliko nedelja palo je pomirenje. Nastavak saradnje potvrđen je sinoć u emisiji "Narod pita" čiji je dugogodišnji domaćin Popović, a u kojoj je Dara gostovala kako bi promovisala svoj tek objavljen novi singl "Kraj i tačka".

Pesma već na prvo slušanje pretenduje da bude veliki hit, pa je u jednom trenutku i Saša zakoračio na scenu i zagrlio Daru, čime su potvrdili pomirenje. Pevačica će, pišu pojedini domaći mediji, uskoro snimiti plejbek spotove za svoje nove i stare hitove, za potrebe Grand televizije na kojoj će se emitovati od jeseni.

Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>