Region

Svet

Rada Manojlović putuje u Ameriku: Uželela sam se Momira jako!

Rada Manojlović posle više od mesec dana konačno je dobila američku vizu, zbog turneje na koju putuje sutra ujutru, ali će pevačica u isto vreme moći i da poseti dečka Momira Gajića, koji joj prema njenim rečima jako nedostaje.

Rada Manojlović putuje u Ameriku: Uželela sam se Momira jako!



Rada Manojlović: Odbija me kad se muškarac ponaša kao razmaženo dete (Foto)
Iako se jako boji letenja, Rada Manojlović će konačno sutra otputovati u Ameriku, gde će provesti mesec dana na zakazanim turnejama, ali će uspeti i da svo slobodno vreme iskoristi uživajući sa dečkom Momirom Gajićem, koji joj jako nedostaje:

"Uželela sam se Momira, ali više volim kada on dolazi ovamo, jer se strašno bojim letenja, ali o tome ću misliti sutra. Uželela sam se Momira, ali više volim kada on dolazi ovamo, jer se strašno bojim letenja, ali o tome ću misliti sutra. Ne postoji nešto što moj um može da umiri od tog straha, osim tablete koja deluje kao anestezija, ali doktori u apoteci nisu smeli da mi daju, jer ne mogu na 10.000 metara da brinu o mom pritisku, plućima i vitalnim funkcijama organizma, kaže Rada i dodaje:

Ipak, našla sam rešenje, dve čaše crnog vina na prazan stomak adekvatno će zameniti tu tabletu. Radujem se odlasku u Ameriku, nastupima, druženju sa publikom i što ću videti Momira", kroz osmeh je rekla pevačica i dodala da je i pored jezičke barijere u ambasadi Amerike uspela da se sporazume i konačno dobije vizu:

"Meni je zapalo da mi na razgovoru bude pravi Amerikanac, koji ne zna ni reč srpskog, pa smo poslovne termine „nabadali“ kako bismo se sporazumeli. Morala sam da koristim šarm i osmeh kako bih prošla i konačno dobila vizu. Volim što idem na turneju, ali mnogo će mi nedostajati sestra", zaključila je pevačica.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Rada Manojlovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>