Region

Svet

Milan Popović je predosećao da će ostati bez starateljstva nad sinom?

Posle presude donesene u Severininu korist, Milan Popović je potpuno utučen jer je imao druge planove za svog sina i potajno se nadao da će starateljstvo nad malim Aleksandrom biti zajedničko.

Milan Popović je predosećao da će ostati bez starateljstva nad sinom?



Milan Popović dovodi sina u Beograd, nema više viđanja po hotelima!
Kralju bakra se, prema pisanju pojedinih portala srušio ceo svet kada je izrečena sudska odluka da Severini pripadne starateljstvo nad dvogodišnjim Aleksandrom, dok Milan ima pravo da ga vidi dvaput mesečno i to van teritorije Hrvatske najduže na pet dana. Ipak, tata je za svog sina jedinca imao nešto drugačije planove; iznajmio je kuću u Zagrebu i želeo da sagradi dečje igralište kako bi njegov naslednik mogao maksimalno uživati u detinjstvu i zajedničkim trenucima sa ocem.

Zašto se Severina žali na presudu iako je donesena u njenu korist?
Međutim, postavlja se pitanje da li je Milan Popović predosećao šta će se dogoditi? Možda, piše Jutarnji.hr, jer je sat vremena pre saznanja presude na pitanje gde će proslaviti kraj suđenja odgovorio: "Posle svega slaviće moj Aleksandar".

Severina dobila starateljstvo nad sinom, nezadovoljna alimentacijom od 2.000 evra!
Iako će se Severina žaliti na presudu jer joj mesečna nadoknada od 2.000 evra nije dovoljna, biznismenova strana se drugačije izjasnila. "Nećemo se žaliti, bitno je detetovo dobro", rekao je Popovićev advokat po izlasku iz zgrade suda, navodi Jutarnji.hr, pošto Milan nije želeo da daje novinarima ikakve izjave.

I posle svega, duga i mukotrpna bitka privedena je kraju. Ipak, mali Aleksandar ostaje rastrzan na dve strane jer njegovi roditelji dugo nisu mogli izgladiti odnose i dogovoriti se sporazumno, pa su se mesecima gotovo svakodnevno prepucavali putem medija.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>