Region

Svet

Tanja Savić donela tešku odluku - vraća se u Srbiju bez sinova

Pevačica Tanja Savić je prethodni preriod provela u Australiji sa svojom porodicom, a sada će bez sinova teška srca morati da se vrati u Srbiju, zbog poslovnih obaveza koje uključuju snimanje nove pesme u aprilu.

Tanja Savić donela tešku odluku - vraća se u Srbiju bez sinova



Nasmejana Tanja Savić uživa u slikanju sa sinom (Foto)
Folk pevačica Tanja Savić će morati da napusti svoje sinove Maksima i Đorđa, koji će ostati u Australiji sa njenim suprugom Dušanom Jovančevićem, dok ona u Srbiji snima novu pesmu, i završava poslovne obaveze.

Tanja Savić ispunila želju teško bolesnom svekru: Odvela decu u Australiju
Tanjin muž Dušan će sa sinovima Maksimom i Đorđom ostati uz svoju majku u Australiji, dok će Tanja da se vrati u Srbiju, zarad posla. Ona je taj put odlagala prilično vreme, ali sada će morati da se vrati u Beograd, da njena karijera ne bi trpela. Iako teško podnosi razdvojenost od sinova ovaj put će to biti neizbežno.

"Tanja sada dolazi zato što mora da snimi duet sa Slavicom Ćukteraš, a još desetog marta je bilo zakazano da bude u Beogradu zbog toga. Slavica je nestrpljivo čeka jer je ovo dobar period za promociju nove pesme koja pretenduje da bude letnji hit. Uz to ima u planu da snimi još jednu novu pesmu", rekla je jedna od Tanjinih koleginica.

Zvezda Granda jako retko pominje svoj privatni život, a početkom ferbuara je otputovala u Australiju, odakle je trebalo da ide na odmoru u Dubai, ali mediji su ubrzo otkrili da je zapravo otišla kod suprugove porodice zbog bolesti Dušanovog oca, koji je nedavno i preminuo.

Autor: A.K.
Izvor: Blic.rs
Foto: Instagram/Tanja Savic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>