Region

Svet

Bobanu Rajoviću pripala čast da prvi pređe novi most u Karanovcu (Foto)

Boban Rajović juče se našao u veoma zanimljivoj situaciji kada je zajedno sa njegovom ekipom došao do ne završenog mosta u naselju Karanc. Zahvaljujući divnom gestu radnika, popularnom pevaču je pripala čast da prvi pređe most, čije je otvaranje predviđeno tek za sedam dana.

Bobanu Rajoviću pripala čast da prvi pređe novi most u Karanovcu (Foto)



Boban Rajović uspešno započeo evropsku turneju! Publici u Hrvatskoj priredio veče za pamćenje (Foto+ Video)
Ovih dana u Karanovcu privode se kraju radovi na novom mostu koji će u saobraćaj biti pušten tek za nedelju dana, a do tada je putnicima na raspolaganju stari most čije uklanjanje je planirano tek nakon što novi most bude potpuno završen.

Kako Boban Rajović nije znao da je most i dalje u izgradnji krenuo je tim putem, ali naišavši na bagere i radnike, video je da ne može dalje. Ipak, nekolicina radnika koja je završavala svoj posao prepoznala je pevača i sa oduševljenjem mu ponudili da on bude prvi koji će preći most.



Boban je bio veoma iznenađen i polaskan ovim gestom radnika pa je u znak zahvalnosti za ukazanu čast izdvojio par minuta za druženje i fotografisanje sa njima, a na odlasku je ispisao svoje ime na mostu i uz to dodao i datum tek toliko da se zna ko je prvi prešao karanovački most i to nedelju dana pre puštanja u saobraćaj.

Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>