Region

Svet

Nataša Bekvalac ponovo spremna za brak: Šaljem signale za novu burmu!

Nataša Bekvalac fotografisala se za jedan ekskluzivni lanac nakita iz Sarajeva ,a nakon razvoda i burnog raskida, pevačica je izjavila kako još uvek veruje u ljubav i kako se nada da će joj neko ponovo pokloniti upravo jedan verenički prsten kakav joj je sijao na ruci tokom snimanja.

Nataša Bekvalac ponovo spremna za brak: Šaljem signale za novu burmu!



Nataša Bekvalac: Muškarci su velika deca, vole da se sve vrti oko njih!
Posle razvoda od Danila Ikodinovića i burnog raskida sa Manekenom Vladom Vuksanovićem, Nataša Bekvalac ne gubi nadu, već je spremna da po drugi put izgovori sudbonosno da. Dok je reklamirala jedan ekskluzivan nakit, na ruci joj je bio verenički prsten. "Nažalost, za ovaj prsten ja sam samo privremeni model , ali, ja ne gubim nadu. Šaljem signal i privlačim da nekad dobijem verenički prsten ili burmu", rekla je Nataša ekipi Exkluziva i dodala da je samo jednom muškarcu sa kojim se zabavljala služila kao ukras, ali nije želela da otkriva njegovo ime.

Tokom snimanja u Natašinom domu boravila je i Kristina Bekvalac koja je otkrila da priprema novu reviju koja će nositi naziv "Good or bad". Iako je pisalo da se pomirila sa bivšim suprugom Ivom, modna kreatororka otkriva, kako je to bila loša zamisao: "Ivo i ja smo već razvedeni, to je bio pokušaj koji nije slavno prošao... Mi smo jako dobri prijatelji. On je čovek koga volim najviše na svetu", rekla je Krisitna.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot/prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>