Region

Svet

Severina dobila starateljstvo nad sinom, nezadovoljna alimentacijom od 2.000 evra!

Severina Vučković posle dugog procesa suđenja, konačno je i zvanično dobila strateljstvo nad svojim dvogodišnjim sinom Aleksandrom, dok će Milan Popović morati mesečno da plaća oko 2.000 evra alimentacije, zbog koje će pevačica uložiti žalbu.

Severina dobila starateljstvo nad sinom, nezadovoljna alimentacijom od 2.000 evra!



Dok je Severina govorila kakve će joj biti nove štake, usledio je poziv direktno iz Alkatraza! (Video)
Danas je u zagrebačkom Prvom opštinskom sudu završen proces između Severine i Milana Popovića oko starateljstva nad njihovim dvogodišnjim sinom Aleksandrom. Iako je kralj bakra došao u sudnicu u pratnji svog advokata, pevačica se nije pojavila na ročištu, već joj je njen advokat Ljubo Pavasović Visković saopštio odluku sudije.

Starateljstvo nad dvogodišnjim Aleksandrom pripalo je Severini, dok će Milan Popović morati da plaća mesečnu alimentaciju u iznosu od 2000 evra. Takođe, kralj bakra  moćiće sina da viđa svaki drugi vikend i da sa njim provede najduže pet dana, a takođe će Aleksandra moći i da izvodi iz zemlje

Milan Popović bio je zadovoljan presudom koja je doneta, dok je Severinin advokat izjavio kako će uložiti žalbu, jer nisu zadovoljni alimentacijom od samo 2000 evra, kao ni odlukom da Aleksandar može da napusti Hrvatsku.

Autor: J.B.
Izvor: Večernji.hr
Foto: Facebook/Severina Vuckovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>