Region

Svet

Dok je Severina govorila kakve će joj biti nove štake, usledio je poziv direktno iz Alkatraza! (Video)

Severina je otkrila gostujući na radiju kakve je sve "prestupe" imala u mladosti, kao i da je o svemu govorila sa svojom majkom i da je sa njom uvek bila iskrena, posebno kada je ljubav u pitanju.

Dok je Severina govorila kakve će joj biti nove štake, usledio je poziv direktno iz Alkatraza! (Video)



PREMIJERA: Severina - Alcatraz! Novi spot i pesma nežna i snažna, kao žena! (Foto+Video)
Sem što je govorila o odnosu sa majkom, Severina je najavila još jednu novu pesmu. Pre samo dva dana premijerno je objavila spot i pesmu "Alcatraz" gde je pokazala neverovatno telo, a upravo je radi promocije ovog spota i gostovala na "Narodnom radiju". Nova pesma stiže krajem aprila, a posle nje objaviće još jedan novi hit pre nego što počne leto, pa će i ovu sezonu 2014. godine klubove obeležiti njene pesme.

Severina štake ukrasila Svarovski kristalima (Foto)
Inače, Severina je u studio stigla sa štakama koje su bile ukrašene sa preko dve hiljade Swarovski kristala, a u planu su joj i nove štake, ukrašene roze čipkom. Na pitanje voditelja šta će uraditi sa njima kada se oporavi, Seve se našalila i rekla da je ona kao Svetsko prvenstvo: "Svake četiri godine slomim nogu", kaže pevačica. Odgovarajući na pitanja, Severina je priznala da je jednom prilikom ukrala hulahopke, a obzirom da je njena poslednja pesma dobila ime po zatvoru kaže da bi volela da se kao posetilac nađe u Alkatrazu, pa je tokom emisije dobila i poziv direktno iz San Franciska u kome joj je saopšteno da je dobrodošla u Alkatrazu. "Pozdrav Severina, čuli smo da imate pesmu o Alkatrazu, pa bismo da vam kažemo da ste dobrodošli".

I Severinina mama bila je tema emisije, a pevačica kaže da je o svakoj simpatiji govorila sa svojom majkom i da joj je uvek sve priznavala: "Jao, jadna moja mama", prokomentarisala je Seve. Što se ljubavi tiče, jedna od njenih obožavateljki pitala ju je da li zaista "ponovo ljubi", ali je pevačica rekla: "Nažalost, to nije istina".



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>