Region

Svet

Pobednik X Factor Adria je Daniel Kajmakoski! (Video)

Pobednik X Factora Adria je Daniel Kajmakoski! Drugo mesto u prvom regionalnom muzičkom takmičenju X Factor Adria osvojila je Tamara Milanović, dok je trećeplasirani Maid Hećimović.

Pobednik X Factor Adria je Daniel Kajmakoski! (Video)



Finale X Factor Adria: Daniel Kajmakoski pripremio seksi nastup za poslednji lajv!
Nakon dvoboja u kojem su se našli Daniel i Tamara, mentora Željka Joksimovića i Kikija Lesendrića, glasovima publike koja je večeras iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i BiH mogla neograničeni broj puta poslati sms poruku sa jednog broja, odlučeno je da veliku titulu mesecima traženog "x faktora" u celom regionu ponese sjajni Daniel Kajmakoski!

Finale X Factor Adria: Pobednik je Daniel Kajmakoski ili Tamara Milanović? Ispao Maid Hećimović!
Za kraj, Daniel je pred desetak hiljada fanova otpevao pesmu Tošeta Proeskog "The Hardest Thing" i, odlukom produkcije, onu kojom je oduševio žiri i publiku na audiciji - "Red" Daniela Merriweathera, dok je Tamara zakoračila na scenu uz stihove "Run" izuzetne Leone Lewis i pesmom koja je nju proslavila - Adele i "Don't You Remember". Žiri je za oboje imao isključivo reči hvale, ne isključujući ni Maida.

Višemesečnom potragom i velikom završnicom šoua X Factor Adria u Kombank Areni, postepenim ispadanjima superfinalista i uz specijalne goste i bivše učesnike takmičenja koji su došli da podrže svoje prijatelje i kolege, stigli smo do samog kraja. Prva sezona uspešno je završena, a Daniel je nesumnjivo dobio najveću nagradu jer ga očekuje put svetske slave! Kako će se ostali finalisti koji su neprekidnom borbom i velikim talentom dokazivali da su potencijalni nosioci "x faktora" snaći u daljoj budućnosti ostaje da vidimo, a čini se da će se neki od njih već vrlo brzo naći na muzičkoj sceni i oprobati u ulozi profesionalnog pevača. Kako bilo, svim finalistima koji su se večeras sjajno držali: Doktorima, Lukijanu, Maidu i Tamari želimo puno uspeha, a Danielu i Željku Joksimoviću čestitamo na pobedi!



I na kraju, podsetite se prve audicije izvanrednog Makedonca Daniela Kajmakoskog:




Autor: B.B.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>