Region

Svet

Finale X Factor Adria: Lukijan Ivanović pokazao neverovatnu energiju!

U finalu X Factora Adria kao drugi takmičar predstavio se Lukijan Ivanović čiji je mentor Emina Jahović i za ovu priliku izabrao je izuzetno popularnu pesmu "Don't you worry child" sastava "Swedish House Mafia".

Finale X Factor Adria: Lukijan Ivanović pokazao neverovatnu energiju!



Lukijan je po završetku pesme bio potpuno "izgubljen" od treme i sreće što je pred tolikom publikom u velikoj završnici prvog regionalnog X Factora Adria. Željko je pohvalio njegov izbor pesme, a Kristina Kovač primetila je njegovu pozitivnu energiju: "Nikad te nisam videla ovako nasmejanog".

Finale X Factor Adria: Doktori otvorili poslednji lajv! Za početak energičan nastup i vriska publike!
Sem što je pokazao izuzetnu energiju na sceni, Lukijan je energično i odgovarao na komentare žirija. Emina je pohvalila svog kandidata da se od početka takmičenja do superfinala promenio na bolje: "Moraš da veruješ u sebe, jer ovo je tvoja budućnost!", viknula je Jahovićeva za kraj, a publika je njen komentar pozdravila oduševljenim uzvicima.

Ne zaboravite, glasanje je u toku i pravila nalažu da možete poslati neograničen broj poruka za svog favorita, a omogućen je i neograničen broj poziva. Nastavite da pratite finale na Svet Plus portalu.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>