Region

Svet

Goca Tržan se tajno udala? Uopšte ne znam šta nam je trebalo to da se venčavamo!

Goca Tržan došla je u društvu svog dečka Raše Novakovića u muzički studio da bi proverila kako napreduje njena nova pesma "Ničija", a svojom izjavom vezanom za udaju, pevačica je uspela da zbuni javnost.

Goca Tržan se tajno udala? Uopšte ne znam šta nam je trebalo to da se venčavamo!



Goca Tržan najavila da se uskoro udaje za Rašu i postaje prava sosa!
Goca Tržan uskoro će predstaviti svoj novi singl "Ničija", a u planu je i da snimi novi spot za istoimenu pesmu u kojoj bi trebalo da ugosti svog producenta, Dušana Alagića. Ipak, posle kratkog razmišljanja odlučila je da ga ne zove jer kako i sama kaže nije na njegovom nivou: "Neću ga zvati, pošto on svira sa Vladom Georgievim, ja nisam njegov nivo", našalila se Goca.

Da će se udati za svog dečka Rašu obećala je pred novosadskom publikom, a na pitanje da li će do venčanja doći, Goca u svom šaljivom maniru odgovara: "Na koncertima je sve dozvoljeno", rekla je pevačica kroz osmeh ekipi Exkluziva i dodala rečenicu koja je pomalo zbunila javnost: "Uopšte ne znam šta nam je trebalo to da se venčavamo". Kada je shvatila šta je rekla, ubrzo se ispravila rečenicom:

"Možda ćemo, ili nećemo. Ja uopšte ne znam zašto pričamo o tome. Jednom sam bila "gospodža", sad sam doživotno gospođica. Rapa uopšte nije bitan jer od mene zavisi sve", zaključila je Goca.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot/prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus


>