Region

Svet

X Factor Adria: Željko Joksimović - Stojim iza svojih izjava, nema kajanja!

Samo dva dana pred veliko finale šoua X Factor Adria, član žirija Željko Joksimović otkriva da je veoma samokritičan i da bi tokom pet meseci takmičenja možda i promenio neke svoje odluke, ali da se ne kaje zbog donošenja istih.

X Factor Adria: Željko Joksimović - Stojim iza svojih izjava, nema kajanja!



X Factor Adria: Sestra Lukijana Ivanovića stigla u Beograd pred superfinalno veče!
Veliko finale X Factora održaće se u nedelju, naš poznati kantautor i muzičar Željko Joksimović kaže da je za sumiranje glasova još uvek rano i da će to učiniti tek po završetku takmičenja. Pevač dodaje da se nikada nije pokajao zbog donošenja odluka, ali da bi možda neke stvari promenio u proteklih pet meseci tokom glasanja i odluke oko prolaska takmičara.

Superfinalista X Factora Adria Daniel Kajmakoski: Sve pesme posvećujem svojoj majci!
"Perfekcionista sam za sve u životu, pa tako i kada je ovaj televizijski projekat u pitanju. Uvek smatram da može bolje, odnosno da sam negde mogao više, bolje, drugačije. To je uvek tako, ali sam generalno zadovoljan jer u finalu imam dvojicu divnih momaka koji imaju pred sobom već viđene karijere, bez obzira na plasman u samom finalu. Od njih sam pokušavao da napravim samostalne izvođače, sposobne da se nose sa svojim odlukama, dobrim i lošim ali i sa popularnošću. Mislim da je to i poenta mentorskog programa", rekao je Željko i dodao da se nikada nije pokajao zbog svojih odluka:

X Factor Adria: Pogledajte kako su se Doktori družili sa fanovima na Kalemegdanu (Foto+Video)
"Jedan od mojih životnih principa je da nemam vremena za kajanje. Kada je potrebno da u trenutku iznesete mišljenje pred milionima gledalaca, kažete šta mislite ili osećate, onda nema prostora za premišljanje. Stojim iza svojih izjava".

Pevač smatra da su svi finalisti jako talentovani i da poseduju "X Factor", ali da moraju još puno da rade, kako bi postigli neki veliki uspeh: "Finalisti ga imaju, ali svi oni na njemu moraju još mnogo da rade jer jedno je urođeni "X Factor", koji neko ili ima ili ga nema, a drugo je sve ono što se godinama uči i razlikuje zvezde na muzičkoj sceni bilo gde u svetu", kaže poznati kantautor i dodaje da će utiske sabirati tek nakon što se takmičenje završi.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Luka Pilipović/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>